Sonntag, 21. Oktober 2012

Perkembangan cik nadeem

Alhamdulillah harini nadeem dh complete
bab cucuk cucuk ni.
kali ni pergi kt klinik kesihatan ibu dan anak kulim je.
malas nak pi kamachi sbb kena bayaq.hihi
oh ye. sebut kamachi mcmla org tau kan.
kamachi tu slah satu children specialist kt sini..
sblm ni abg nabhan mmg pi cucuk kt situ.

Cik nadeem tadi timbang berat 10.5kg..
super aktif kt klinik tadi..
dia je bdk yg x reti dok diam..
nasib baik ada ruang utk dia berlari sana sini..

Perkembangan dari segi vocabulary..
alhamdulillah so far so good..
nnti cahida smbung entry ni k..
tetiba pening dah..
ngantukks..Zzzz


1 Kommentar:

Dewi Aja hat gesagt…

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)